04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Na ŠDP v smučarskih skokih v legendarni Planici je nastopil le eden od treh uvrščenih gorjanskih “Prevcev”, Ožbej Repe in dosegel solidno 11. mesto. David Matej Mandeljc tako ostaja edini Gorjanc z medaljo (bron 2011) na tem tekmovanju. Čestitke Ožbeju in hvala staršem za organizacijo prevoza na tekmovanje.

Rezultati ŠDP v smučarskih skokih     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na tem tekmovanju

Iskrene čestitke našim “Mihom Dovžanom” in “Petrom Prevcem”. Komplet medalj v smučarskem teku (1. Klara Vindišar, 2. Jošt Mulej, 3. Matej Mandeljc) in ekipno 2. mesto (Vindišar Klara, Mulej Jošt, Mandeljc Matej, Mandeljc David Matej, Repe Zala, Černe Nika, Mežek Nika, Šoklic Gašper), ter trije uvrščeni (5. Nejc Lepir, 11. Vid Ambrožič, 14. Ožbej Repe) s področnega na državno šolsko prvenstvo v smučarskih skokih so spoštovanja vredni dosežki. Hvala staršem skakalcev, da so jih peljali na tekmovanje.

Rezultati ŠDP v smučarskem teku     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na tem tekmovanju

Rezultati ŠGP v smučarskih skokih     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na tem tekmovanju

????????????????????????????????????Zlata Klara Vindišar

????????????????????????????????????Srebrni Jošt Mulej in bronasti Matej Mandeljc

????????????????????????????????????Srebrni pokal v ekipni konkurenci

DSC08772Čokolada velikanka za 20. let truda pri izpeljavi ŠPM za OŠ Gorje. Pa dober tek …

Čestitamo!!!

Športni dan za predmetno stopnjo bomo izpeljali na “naši” prireditvi, 20. ŠPM, ki ga izpeljujemo že dve desetletji. Organizator največjega šolskega zimsko-športnega dogodka v državi je Zavod za šport RS Planica. Zaradi vsega zapisanega od vas učen(k)cev pričakujemo vrhunsko obnašanje in vzgojenost. Za tiste, ki se trudimo s prireditvijo bo to najlepše darilo ob okrogli obletnici.

Nov termin …

Program ŠD     Vremenska napoved ARSO     Več o prireditvi

VABILO Gorenjke na ŠPM 2015

Dostopnost