04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Odlične novice iz Planice!!! Neža Larisi je obranila lansko SREBRO!!! Iskrene čestitke tudi vsem našim ostalim nastopajočim. Na sliki vsi skupaj izgledajo kot zelo, zelo resna skakalna ekipa. Naši “orli” niso domov prišli le z odličnimi dosežki, ampak so prelepi vtisi o tekmovanju kar vreli iz njih. Res upamo, da ste uživali. Organizatorji na čelu s koordinatorico za smučarske skoke, go. Biserko Drinovec so se zagotovo maksimalno potrudili, skozi leta pa so nabrali tudi že kar veliko organizacijskih iskušenj. Iskrena hvala staršem za “logistiko” odhoda skakalnih nadobudnežev na tekmovanje, poslane slike in video podelitve.

Rezultati     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na ŠDP     Nosilci medalj na ŠDP     Nosilci medalj in pokalov na ŠDP

Kar 7-erica od 10-tih gorjanskih nadobudnežev se je skozi zahtevno sito (prvih 10 fantov in prvih 6 deklet v vsaki kategoriji iz ŠGP) področnega tekmovanja uvrstila na ŠDP, ki bo v četrtek, 7. 3. 2019 v Planici (Jošt Pogorevc, Neža Larisi, Kristjan Žvan, Metka Urevc, Ema Žemva, Tadeja Žemva, Matija Korošec). Še nikoli v zgodovini gorjanske šole se jih ni toliko uvrstilo na ŠDP, kar za cel kombi, … Bravo! Vsem želimo izjemno doživetje in skoke v “poden”! Iskrena hvala staršem za logistiko spremstva na tekmovanje.

Razpis ŠDP Planica     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na ŠDP     Spletne kamere Planica     Spomin na pretekla tekmovanja: ŠGP 2019     ŠDP 2018     ŠGP 2018     ŠDP in ŠGP 2017     ŠDP in ŠGP 2016

Aaaajga, komisija, kle nekje bodo doskočili naši Gorjanci:

Dostopnost