04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

V sredo, 12. 5. 2021, smo se z učenci, ki sodelujejo v Erasmu+ krožku srečali z učenci iz držav partneric – Španije, Nemčije in Finske. Seveda je bilo srečanje virtualno prek aplikacije wonder.me. Učenci so se v parih prijavili in “potovali” po sobah. Sobe so imele vsebine kot so šolanje na daljavo in aktivnosti v popoldanskem času, kaj bi spremenili, če bi bili vodja države, kaj bi vzeli na samotni otok, pravice posameznika so omejene s pravicami drugega, novi hobiji nastali v času epidemije in kaj bi naredili/delali, če ne bi bilo epidemije.

Na virtualno srečanje smo se pripravljali na krožku, kjer smo razmišljali in se pogovarjali o določenih vsebinah. Zanimivo je bilo poslušati različna mnenja učencev in različne poglede na epidemijo. Večkrat smo razvili odlično konstruktivno “debato.” Vsi učenci so se na srečanju izkazali in res odlično sodelovali. Tudi pogovor v angleškem jeziku jim ni delal težav, nasprotno bili smo najboljši.

Hvala učencem in sodelujočim učiteljicam za delo, pomoč pri organizaciji, vodenju pogovora v skupini in skrbi za nemoten potek virtualnega srečanja.

Pripravila: Jerca Šolar Rihtar

Dostopnost