04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

DSC01375

DSC01378

Zmagaaaaaaa Gorjanske Ekipe!!!!!!!! V finalu je padel Bled s 3:2!!!!!! Globok poklon fantom, ki so postali izjemna Ekipa. Potujejo na Gorenjsko prvenstvo!!!!

V zadnjih letih je kar “dišalo” po zlatem pokalu, kar nekaj 2. in 3. mest so osvojili MDI in SDI, ne pozabimo pa tudi fantastičnega 4. mesta na državnem finalu deklet 2007 v Murski Soboti. Slutnje, da bo scenarij Hitchcock-ovski so se uresničile. Fantje so v štirih tekmah pretrpeli ogromno, v polfinalu so izenačili v čisto zadnji sekundi 12-minutne tekme, nato so jim parali živce kazenski streli, v finalu so zapravili vodstvo z 2:0, pa spet povedli s 3:2, garali in trepetali do konca, v zadnjih sekundah finala jih je dvakrat rešil okvir vrat … Kaj je bilo odločilno za zmago na turnirju? Zagotovo ekipni duh, fantje so “stopili skupaj” (povzeto po Županu, g. Petru Torkarju). Tehnika, taktika, znanje so le osnova … Morda je kaj prispeval tudi znameniti stavek Jošta Muleja, “učitelj, mi smo se odločili, da za foro zmagamo“. Koga izpostaviti? Vsi so prispevali svoj maksimalni delež, ampak današnja Legenda je bil zagotovo “Suši” (Anže Krničar), orjaška “hobotnica” na golu naše Ekipe, ki je “zaklenil vrata”, pravi Gorjanski Jan Oblak. Skratka, danes je bil njihov veliki dan, ko so spisali Gorjansko legendo. Skozi štiriletno obdobje so doživljali grenke poraze in padce, se učili, napredovali, kot ekipa rasli, sedaj so na medobčinskem vrhu. Sledi velika nagrada, tekmovanje z najboljšimi ekipami Gorenjske v začetku leta 2017. Fantje, mar skrivate še kakšno presenečenje? Iskrene čestitke!!! Hvala tudi vsem navijačem za podporo s tribun.

Rezultati     Video     Dosedanji rezultati ekip OŠ Gorje

DSC01367

DSC01359

DSC01319

V sredo, 23. 11. 2016, bo na OŠ Gorje potekalo medobčinsko šolsko prvenstvo v malem nogometu za starejše dečke. Ob tradicionalni odlični organizaciji turnirja in gostoljubnosti upamo, da se bodo izvrstno izkazali tudi fantje, z dobro igro in vzornim športnim obnašanjem. Turnir bo potekal v šolski telovadnici od 14.00 do 18.00Vljudno vabljeni učitelji, starši, učenci, vsi delavci šole in vsi, ki uživajo v dobrem nogometu.

Razpis      Dosedanji rezultati ekip OŠ Gorje     Turnir 2015     Turnir 2014

Dostopnost