04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Želja po novem čudežu naših fantov je ostala zgolj želja. Že po prvi tekmi v skupini A, OŠ Gorje : OŠ Simon Jenko Kranj 1 : 7 (proti končnim zmagovalcem turnirja) so se za naše fante zaprla vrata uvrstitve v zaključne boje za mesta. Največ težav jim je zagotovo povzročila normalna dimenzija igrišča za dvoranski nogomet (v tej telovadnici se igra 1. članska moška rokometna liga). V OŠ Gorje imamo mnogo, mnogo manjšo telovadnico. Ogromno prostora na igrišču so nasprotniki znali izkoristiti. Po katastrofalnem prvem polčasu (0 : 5) je bilo nadaljevanje boljše. Druga tekma je bila zaradi sistema tekmovanja tako bolj formalnost, fantje pa so bili že bolj konkurenčni: OŠ Gorje : OŠ Tržič 2 : 4. Ni kaj, fantje so doživeli odlično lekcijo v močni gorenjski konkurenci, ki je na treningu ni mogoče dobiti. Večina jih lahko nastopa med mlajšimi dečki tudi v naslednjem šolskem letu, kar nas navdaja z upanjem, … Kljub vsemu, iskrene čestitke fantom za obe “zgodbi” na ŠMP in ŠGP.

Rezultati     Video     Video: 1. tekma OŠ Gorje : OŠ Simon Jenko Kranj (1 : 7)     2. tekma OŠ Gorje : OŠ Tržič (2 : 4)     Dosedanji rezultati ekip OŠ Gorje na ŠGP v ekipnih športih

V petek, 25. 5. 2018, bo v športni dvorani Trata v Škofji Loki potekalo šolsko gorenjsko prvenstvo (ŠGP) v malem nogometu za mlajše dečke. Odlična ekipa fantov, zmagovalci medobčinskega tekmovanja bodo tudi v Škofji Loki “pisali” zgodovino OŠ Gorje. Upajmo, da se bodo fantje izkazali z dobro igro in vzornim športnim obnašanjem. Ali nas lahko še enkrat šokirajo? Z izjemno borbenostjo, medsebojno pomočjo, ekipnim duhom, željo, vztrajnostjo, nepopustljivostjo je možna še ena “pravljica” … Gremooooo fantje!!!

Razpis     Razpored tekem     Ekipa OŠ Gorje     Soglasje

Dostopnost