04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Z odliko smo zaključili odlično ŠN. Izlet s tekaškimi smučmi na Planino Javornik je zmeraj pravljičen. Za nekaj trenutkov nam je celo pomežiknilo sonce, vreme pa nam je omogočilo enkraten zaključek. Veliko zadovoljstva je tudi zaradi dejstva, da smo cel teden vzdržali brez bolezni in poškodb. Iskrena hvala staršem za podporo in zaupanje, ter vsem, ki omogočajo izpeljavo te ŠN.

Spet sta minila dva dneva kot blisk, … Vreme je skoraj idealno, snežne razmere odlične, trd sneg dovoljuje tudi “skating” po gozdu med smrekami (neverjetno, kako v tem uživajo naši otroci). Izpeljali smo tudi tekmo v “skating” tehniki. Predelali smo obe tehniki, “klasiko” in “skating”. Otroci so odlični, učljivi, marljivi, ne jamrajo, … Včeraj zvečer so z lopatami dokazali, da znajo tudi delat (gradnja iglujev) in sami znotraj ekipe razdelit vloge. Skratka zaenkrat je vse enkratno, skoraj pravljično. Jutri, v petek pa vrhunec zimske pravljice, pohod na tekaških smučeh na Planino Javornik. Upamo v sončnem vremenu, … Še prej pa danes zvečer nočni tek na smučeh. Lep pozdrav v Gorje od vseh!

Preživeli smo že dva čudovita dneva v pravi zimski idili na Rudnem polju. Vse poteka gladko, po programu, otroci so fantastični, delovni, marljivi, zagnani, … Skratka imamo se enkratno. Žal nimamo dostopa do interneta, da bi se lahko dnevno oglasili. Lep pozdrav v Gorje.

Učen(ke)ci 7. a in 7. b razreda v ponedeljek, 15. 1. 2018 ob 7.00 odhajajo v ŠN na Rudno polje. Glavna “tema” ŠN bo smučarski tek. Učen(kam)cem ter spremljevalnim učitelj(icam)em želimo prijetne zimske trenutke na našem naravnem biseru, Pokljuki.

Navodila in urnik odhoda      Vremenska napoved ARSO     Spletni kameri Rudno polje

 

Dostopnost