04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Četrtek, 14. 3. 2019: Tudi danes smo imeli super dan. Ponoči je zapadlo je nekaj novega snega, zbudili pa smo se v jasno jutro, zato so bile razmere za smuko odlične. Prav vsi smo v tem tednu nadgradili smučarsko tehniko. Po kosilu smo streljali z lokom in merili igrišče ter tudi malo računali. Zvečer smo uživali v cirkuških veščinah, plesu in dobri glasbi. Jutri nas čaka še en krasen dan in smučarska tekma. V Gorje predvidoma pridemo med 15. 15 in 15. 30. uro.

Sreda, 13. 3. 2019: Danes smo zopet imeli prekrasen dan na smučišču. Snežna podlaga je odlična, na progah pa zelo malo drugih smučarjev. V popoldanskem času smo šli na pohod do Hudičevega mostu, ko smo se vrnili pa smo imeli za malico pravi Bohinjski sir, ki je bil odličen. Pred spanjem smo imeli predavanje o Triglavskem narodnem parku. Igrali smo tudi tombolo.

Torek, 12. 3. 2019: Zjutraj smo se prebudili v sončno jutro in hitro po zajtrku odšli na smučišče, kjer smo imeli zimsko idilo. Ves čas nas je grel sonce, bilo je pa ravno prav mrzlo, da je bila snežna podlaga celo dopoldne odlična. Po kosilu smo se učili nordijske hoje, zvečer pa smo igrali aktivity. V prostem času igramo nogomet, družabne igre, pišemo dnevnik in se družimo z novimi prijatelji iz osnovne šole Šempas. 

Ponedeljek, 11. 3. 2019: Zjutraj smo prispeli v CŠOD Bohinj in se takoj odpravili na smučišče Vogel. Pri smučanju smo se soočili z različnimi razmerami in vremenskimi pojavi. Med smučanjem nas je grel sonček, nato so prišli oblaki, grmenje, sodra, veter, na koncu je padal sneg. Po kosilu smo se namestili v lepe sobe, imeli nekaj prostega časa, poslušali smo predavanje o varnosti na smučišču. Po večerji smo se odpravili na nočni pohod, nato smo se še malo poigrali in se odpravili spat. 

 

Dostopnost