04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Četrtek, 17. 3. 2022: Danes smo imeli zelo razgiban dan. Dopoldne smo izkoristili dobre smučarske pogoje in nadgradili smučarsko znanje. Popoldne so se učenci urili v orientaciji, nekateri učenci pa so se udeležili mednarodnega tekmovanja v znanju matematike Kenguru. Večerno cirkuško druženje smo zaključili s plesom. Zelo uživamo in se že veselimo jutrišnjega smučanja. Po kosilu imamo odhod proti Gorjam. Predviden prihod je okoli 15. ure. 

Sreda, 16. 3. 2022: Danes nas je ponovno presenetilo vreme, tokrat z visokimi temperaturami, in sicer kar 11 stopinj celzija. Snežna podlaga je bila zelo mehka. Vsi smo že napredovali v smučarskem znanju. V popoldanskem času smo šli na pohod do Hudičevega mostu, ko smo se vrnili pa smo imeli za malico pravi bohinjski sir, ki je bil odličen. Zvečer smo ustvarjali, izdelovali smo origami metulje in se pomerili v zabavnem kvizu. 

Torek, 15. 3. 2022: Prebudili smo se v oblačno in vetrovno jutro in hitro po zajtrku odšli na smučišče. Smučali v ekstremnih razmerah, saj je tako pihal veter, da nas je med vožnjo na sedežnici tudi zibalo, zato so večino prog zaprli. Kljub vetru nas ni zeblo in smo zelo uživali. Po kosilu smo imeli orientacijski tek in pohod v Ukanc. Izvedli smo tudi tehniški dan Merjenje. Zvečer smo se skupaj z OŠ Kobarid pomerili v kvizu iz znanja o zimskih športih. Prvo in drugo mesto sta osvojili ekipi naše šole. 

Ponedeljek, 14. 3. 2022: Zjutraj smo prispeli v CŠOD Bohinj in se takoj odpravili na smučišče Vogel. Imeli smo idealen zimski dan. Grel nas je sonček, snežna podlaga pa je bila odlična. Po kosilu smo se namestili v lepe sobe, imeli nekaj prostega časa, poslušali smo predavanje o varnosti na smučišču in se seznanili s pravili v domu. Po večerji smo se odpravili na nočni pohod, nato smo še malo poklepetali in se odpravili spat. 

Dostopnost