04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

 

Šola v naravi 6 razredŠola v naravi v CŠOD Ribčev Laz, Bohinj 10. 3.  – 14. 3. 2014

V ponedeljek, 10. marca 2014, ob 7.30 uri je odhod avtobusa izpred šole.

Preberite več v obvestilu.

Naše oglašanje spremljajte pod gumbom “Preberite več”.

 

Ponedeljek, 10.3.

V dom smo prispeli malo pred deveto uro zjutraj. Ustavili smo se v garderobi in odložili prtljago, nato smo se obuli v pancarje in si na glavo poveznili čelade. Odpravili smo se proti Voglu. Nad smučiščem smo bili skoraj vsi presenečeni, saj nas večina še ni bila tukaj. Skoraj vsi smo navdušeni nad domom. Fantje so polni energije in med njimi prevladuje besedica “ŠTALA”. Nismo pa bili ravno navdušeni nad dnevno dejavnostjo, saj smo se morali učiti. Vsi pa že komaj čakamo večerno dejavnst, saj se bomo zabavali.

NOVINARKE: Ema, Ana, Tara, Tjaša
 
oglasanj 6 r oglasanje2 6 r
 
Torek, 11.3
 
Včeraj zvečer smo imeli cirkus. Poskušali smo razne trike: žonglirali z žogicami in obroči, vozili monocikel, na palici vrteli kitajski krožnik, čarali vreme … Imeli smo se zelo super! Danes zjutraj nas je na Voglu pričakalo prekrasno vreme. Po kosilu smo imeli prosti čas. Punce in nekateri fantje so igrali ‘flašo resnice’, drugi pa so se lovili po hodnikih. Nato smo se sprehodili ob Bohinjskem jezeru in spoznali kulturne in naravne znamenitosti tega kraja. Zdaj pa se že veselimo novega družabnega večera. Lep pozdrav v Gorje!
 
NOVINAR: Martin Knafelj
 
 

Četrtek, 13. 3. 2014

 

Danes zjutraj smo se zbudili, čeprav bi gotovo še spali, če bi nas učitelji pustili. Najprej smo imeli jutranjo telovadbo na svežem zraku. Potem smo se odpravili na zajtrk. Vsi smo se najedli in se urno odpravili na smučišče. Imeli smo težke noge, zato se je proti koncu dopoldneva zgodila nesreča. Drejc je padel, a ne skrbite, z njim je že vse v redu. Za nami je še en odličen obrok – kosilo. Pred nami pa večerna prireditev, ki nas malo skrbi, ker ne vemo, kaj bomo predstavili. Vsaka soba ima nalogo da …

NOVINAR: Miha Kolenc

 
 

 

Dostopnost