04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Petek, 22. 11. 2019

Tudi naša zadnja noč je bila mirna in prijetna. Po zajtrku smo pakirali svoje stvari. Nato smo spoznavali barve in svetlobo ter v gozdu škratu Čatežu izdelali bivališče. Vmes je posijalo sonce. Po kosilu smo se zbrali v učilnici, kjer je učitelj Matej razglasil rezultate tekmovanja v urejanju sob. Pohvalil je naše bivanje in učenje v domu Čebelica. Veseli, polni novih doživetij in izkušenj smo se odpeljali proti Gorjam, kjer smo se razveselili svojih domačih.

Četrtek, 21. 11. 2019

Mirno smo preživeli noč in dobro počili. Zjutraj nas je pričakala megla, a je sonce kmalu posijalo. Dopoldne smo kurili ogenj in plezali na plezalni steni. Po kosilu smo streljali z lokom in se v gozdu igrali naravoslovne igre. Zvečer smo poslušali zanimivo potopisno predavanje. Preživeli smo lep dan. Lep pozdrav z Dolenjske.

Sreda, 20. 11. 2019

Srečno smo prispeli v dom Čebelica. Razporedili smo se po sobah, uredili svoje stvari in pripravili postelje. Po kosilu smo imeli delavnici o živalih in orientaciji. Ker dežuje, se bomo po večerji igrali igre. Lepo vas pozdravljamo.

Učenci 3. a in 3. b razreda bomo od srede, 20. 11., do petka, 22. 11., v šoli v naravi v CŠOD Čebelica. V sredo se zberemo ob 8.20 na avtobusni postaji pred šolo. Odhod avtobusa je ob 8. 30. Predviden prihod je petek okoli 15. 30.

Dostopnost