04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Na tekmovanju so sodelovale 4 ekipe. Naša dekleta se niso ustrašile treniranih nasprotnic. Pogumno so se borile in osvojile končno 4. mesto. Z dvignjeno glavo in bogatimi izkušnjami smo zapustile lepo urejeno športno dvorano Šenčur. Ekipa je bila enakovredna ostalim, vendar se nam je poznala neuigranost in manjkal je še kanček športne sreče. Pohvala vratarki Neži Ambrožič in vsem ostalim nogometašicam: Zali Repe, Mini Repe, Tinkari Zalokar, Tjaši Skubin, Katji Žvan, Nini Mežek in Andreji Hudovernik. Zagotovo se v naslednjem letu vrnemo še bolj samozavestne.

Rezultati

Po treh sušnih letih smo spet uspeli sestaviti dekliško ekipo v nogometu za ŠGP, ki je potekalo 3. 12. 2018 v Šenčurju. Nekatere izmed njih trenirajo v NK Bled. Seveda je po športnih zakonitostih nujno ekipo sestaviti vsako leto, saj s tem raste samozavest in znanje drobnih detajlov, ki odločajo take zahtevne turnirje. Z leti in stalno prisotnostjo se tudi “podkupuje” nogometna božanstva in športno srečo, da te potem spustijo na vrh. Rezultate in slike še čakamo. Vemo pa zagotovo, da bodo punce in selektorica, ga. Maja Prešeren Kristan pustile “srce na parketu”. Dajmo punce!

Razpis     Največji dosedanji dosežek v kolektivnih igrah z žogo na ŠDP     Dosedanji rezultati ekip OŠ Gorje na ŠGP     Spomin na tekmovanje 2015

DSC04190 2

DSC04191 2

Dostopnost