04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Link na 2. del (obdobje od 21. 2. 2017 (SPMM biatlon) do ???)

20. ⇒ Množični sprejem vseh slovenskih športnikov na EYOF-u v turškem Erzurumu se je 18. 2. 2017 zgodil na letališču Brnik, za naše tri junake, Anjo, Niko in Janeza pa se je nadaljeval v Gorjah. O takih “zlatih” sprejemih smo še nekaj let nazaj lahko le sanjali, “vadili” pa smo s sprejemi ekip iz ISF in ICG tekmovanj. Sedaj so realnost. Dvomljivci, še vedno mislite, da je postavitev smučarskega teka in biatlona na piedistal neprimerna za Gorje? Hvala vsem, ki ste prišli. Se kmalu vidimo na novem sprejemu.

Video, 24ur, Pop TV, 18. 2. 2017     Dosežki nove generacije tekmovalcev ŠD Gorje na svetovnih in evropskih tekmovanjih

DSC02618

Še zadnji tekmovalni dan je za nami. Anja Mandeljc je s svojimi reprezentančnimi kolegi(cami) dosegla odlično 4. mesto, Nika Vindišar pa 6. mesto v mešanih štafetah v smučarskem teku in biatlonu (2 fanta, 2 dekleti). Vse uvrstitve naših junakinj so take: Anja Mandeljc 1., 4., 4., 8., Nika Vindišar 6., 14., 21. Izjemni dosežki, čestitke celotni Gorjanski odpravi (dekleti in trener Janez Petkoš). Številčno majhen kraj Gorje že kaže svojo “veličino” v evropskem merilu. Morda pa ta pravilna športna usmeritev v smučarski tek in biatlon prepriča tudi dvomljivce … Danes se veselimo, jutri pa je že nov delovni dan. Cilji v bližnji prihodnosti morajo biti najvišji na svetovni ravni. Navijači in ljubitelji športa, vabljeni v OŠ Gorje na sprejem danes, 18. 2. 2017 ob 16.30,

Videi: Tekma na 5 km C     Tekma na 5 km C (zlata Anja)     Podelitev zlata, SLO himna     Podelitev zlata, intervju z Anjo (od 12’20” do 14’06”)

Današnji dan (16. 2. 2017) je spet prinesel vrhunski rezultat, Anja Mandeljc je bila v sprintu proste tehnike odlična 8. Jutrišnji zadnji tekmovalni dan je namenjen mešanim štafetam v biatlonu in smučarskem teku (2 fanta, 2 dekleti). Aktivni bosta obe gorjanski junakinji Anja in Nika. Čestitke za danes in držimo pesti za jutri.

Danes 15. 2. 2017 je na zasledovalni preizkušnji na 7, 5 km odlično nastopila Nika Vindišar in se iz 21. mesta po sprintu povzpela na 14. mesto. Odlično streljanje leže (2 x vsi zadetki) je nekoliko pokvarila s 5 zgrešenimi stoje. Čestitke Nika, ponosni smo na vse Vas tam daleč v Turčiji.

Danes 14. 2. 2017 je bila Anja Mandeljc le 0,7 sekunde za bronasto medaljo na odličnem 4. mestu na 7,5 km v prosti tehniki. Morda pa se ta minimalni zaostanek kmalu “povrne” … V “areno” je stopila tudi Nika Vindišar in osvojila 21. mesto v biatlonskem šprintu na 6. km. Trije zgrešeni streli so “odnesli” uvrstitev v prvo deseterico. Tako je tudi za Niko “led prebit” in se lahko mirno spusti v lov v zasledovalni preizkušnji. Čestitke gorjanski in celotni slovenski ekipi v Erzurum! Odlična novica pa prihaja tudi iz Smučarske zveze Slovenije, na člansko Svetovno nordijsko prvenstvo v finski Lahti (22. 2. – 5. 3. 2017) kot rezerva potuje tudi smučarska tekačica Eva Urevc.

Fantastična novica je pravkar (13. 2. 2017) prispela iz turškega mesta Erzurum, kjer je Anja Mandeljc na EYOF-u, (11. – 18. 2. 2017 – European Youth Olympic FestivalOlimpijski Festival Evropske Mladine (OFEM) – nekakšne olimpijske igre mladih športnikov Evrope (48 držav) od 14. do 17. leta starosti) suvereno opravila s konkurenco na 5 km v “klasiki”. Končno se je začelo, obdobje medalj za gorjanske športnike namreč!!! To je prva medalja na uradnih svetovnih ali evropskih tekmovanjih v vseh starostnih kategorijah. Morda še namig nadobudnim mlajšim tekmovalcem ŠD Gorje in ostalih okoliških klubov: medalja na tem tekmovanju pomeni športna štipendija Olimpijskega komiteja Slovenije. Ja, vrhunskost v športu se mnogostransko “izplača”. Seveda denar NE SME biti glavni motiv, je pa v današnjih časih dobrodošel za “izsušene” denarnice staršev športnikov. Zagotovo je doživetje takega vrhunskega tekmovanja in osvojitev zlata nepozabno. Mnogo je tudi športnih primerov, ki kažejo na to, da je taka medalja “vstopnica” tudi v članski vrh. Ob Anji sta na tekmovališču še biatlonka Nika Vindišar in gorjanski “coach” Janez Petkoš. Želimo jim še kakšen izjemen rezultat v prihodnjih dneh. In veselite se tam daleč v azijskem delu Turčije. V Gorjah smo navdušeni in se dosežku globoko priklanjamo. Iskrene čestitke vsem, ki ustvarjate take vrhunske športne zgodbe v ŠD Gorje. Oglejte si videoposnetek odprtja tekmovanja, Slovenija od 34’40” do 36’05”.

19. ⇒ Po lanski premierni udeležbi Mihe Dovžana na Svetovnem članskem prvenstvu v biatlonu v norveškem Oslu je za nami že nova “učna ura” za mladega tekmovalca ŠD Gorje. Letošnja izvedba je bila v avstrijskem Hochfilznu (6. – 19. 2. 2017). Miha je v mešani štafeti dosegel 18., v sprintu 64., na posamični tekmi 50. in v štafeti 18. mesto. Iskrene čestitke Mihu in vsem, ki ustvarjate te dosežke. Bravoooooo!!!

Dosežki nove generacije tekmovalcev ŠD Gorje na svetovnih in evropskih tekmovanjih

18. ⇒ Na Svetovnem prvenstvu U23 in Svetovnem mladinskem prvenstvu v smučarskem teku v Park City-ju, ZDA, (30. 1. – 5. 2. 2017) nastopajo kar tri(je) naš(e)i nekdanj(e)i učen(ke)ci, Eva Urevc (27., 27., 35.), Anja Mandeljc (12., 22., 28.) in Luka Markun (26., 37., 52.), člani ŠD Gorje. Neverjeten dosežek, kar trije tekmovalci iz kraja s 2869 prebivalci (2012) … 12. mesto Anje Mandeljc v skiatlonu na 10 km (5 km C + 5 km S) je zagotovo razlog za naš globok priklon. V sprinterski tekmi mladink pa je s srebrno medaljo zablestela naša znanka iz ISF SKI 2012 Gressoney, Italija, nemka Antonia Fraebel, zmagovalka na omenjenem Svetovnem šolskem prvenstvu leta 2012 (ali še kdo upa trditi, da so to drugorazredna tekmovanja?), s katero vedno znova Anja bije hude bitke. Upajmo, da se v bližnji prihodnosti s tem rivalstvom obe prebijeta še v svetovni članski vrh. Iskrene čestitke vsem, ki ustvarjate te dosežke.

Rezultati     Dosežki nove generacije tekmovalcev ŠD Gorje na svetovnih in evropskih tekmovanjih

17. ⇒ Izjemni dogodki za gorjanski vrhunski šport se kar vrstijo, da jim komaj sledimo. Danes (13. 12. 2016) zvečer se je v Cankarjevem domu v Ljubljani pisala zgodovina. Športna ekipa leta 2016 v Sloveniji po izboru Društva novinarjev je hokejska reprezentanca, katere član je Jurij Repe. Prvič v zgodovini je tako gorjanski športnik prejel ta laskavi naziv. Iskrene čestitke Juriju in vsem, ki so k temu dosežku prispevali. Ostali gorjanski športniki, kaj porečete na tak izjemen Jurijev izziv?

16. ⇒ Eva je osvojila svojo prvo točko za 30. mesto in sploh prvo nove generacije smučarjev tekačev in biatloncev ŠD Gorje. Zadnje točke ŠD Gorje za Svetovni pokal so bile za 19. mesto v sprintu (biatlon) v Oestersundu, Švedska, Matjaža Poklukarja v tekmovalni sezoni 2005/2006. Poglejte si video tekme. Dosežki nove generacije tekmovalcev ŠD Gorje na svetovnih in evropskih tekmovanjih.

11. 12. 2016 je za Evo Urevc (na spodnji sliki desno) zgodovinski dan, prvič je osvojila točke za Svetovni pokal v smučarskem teku v švicarskem Davosu (v sprintu v prosti tehniki). V kvalifikacijah je osvojila 30. mesto, najboljših 30 pa nadaljuje tekmovanje v 5-ih skupinah četrtfinala po 6 tekmovalk. Po dve najboljši iz vsake skupine v četrtfinalu in še dve najboljši poraženki po času se uvrstijo v dve polfinalni skupini po 6 tekmovalk. Dve najboljši iz obeh polfinalnih skupin in še dve poraženki po času se “udarijo” še v velikem finalu. Izjemno so v kvalifikacijah nastopale Slovenke, vseh pet jih je med najboljših 30 = 1/6 = 16,66 % Na 8. mestu kvalifikacij je tudi naša (goljufiva) švicarska znanka Nadine Faehndrich, članica goljufive ekipe iz mesta Horw iz ISF SKI 2010 Folgaria, Italija, kjer je v prosti tehniki zmagala prav naša Eva. Zanimivo, Eva je bila leta 2012 udeleženka Mladinskih olimpijskih iger (YOG) v avstrijskem Innsbrucku v biatlonu, leta 2013 pa Mladinskega svetovnega prvenstva v veslanju v litovskem Trakai-u. Ja, za seboj ima res “pestro” športno kariero. Bravoooo Eva, iskrene čestitke!!! Spremljajte rezultate v živo, pričetek četrtfinalov ob 14.30, Eva je v prvi skupini.

Odličen dan tudi za Miha Dovžana, v moški štafeti na Pokljuki je osvojil svojo doslej najvišjo uvrstitev v Svetovnem biatlonskem pokalu, 12. mesto. Bravoooo Miha!!! Čestitke tudi ŠD Gorje in trenerjem na čelu z g. Janezom Petkošem!!!

15. ⇒ Na prvi tekmi v sezoni v švedskem Ostersundu v posamični mešani štafeti trenutno nastopa biatlonec Miha Dovžan. Prenos v živo in rezultati v živo. Gremo Miha!!!! Končno 21. mesto.

Pričenja se zimska sezona Svetovnega pokala v biatlonu in smučarskem teku 2016/2017, kjer pričakujemo odlične nastope članov ŠD Gorje. Sezono je 26. 11. 2016 odprla Eva Urevc s 75. mestom v sprintu v “klasiki” v finski Ruki.

14. ⇒ Jurij Repe (#61), “gorjanski Kopi”, je od 1. do 4. 9. 2016 s člansko reprezentanco (15. mesto svetovne lestvice) zmagal na kvalifikacijskem turnirju za Olimpijske igre v korejskem PyeongChangu 2018 (le zmaga na turnirju omogoča nastop na OI). Po hudem boju za zmago na turnirju v beloruskem Minsku, pred 15,086 domačimi navijači, so premagali Belorusijo po kazenskih strelih s 3:2. Tako so se drugič zapored uvrstili na največji svetovni športni spektakel (OI Soči 2014 7. mesto). Skupine olimpijskega turnirja (v oklepaju so nosilci turnirja):

Olympic Winter Games, Men’s Ice Hockey Tournament (9-25 February 2018)
Group A: Canada (1), Czech Republic (6), Switzerland (7), Korea (12)
Group B: Russia (2), USA (5), Slovakia (8), Slovenia (11)
Group C: Sweden (3), Finland (4), Norway (9), Germany (10)

Juriju želimo zdravja in nastop v Južni Koreji, še pred tem pa nastop v skupini A svetovnega hokeja prihodnje leto v Franciji in Nemčiji. Kaj porečejo na Jurijev olimpijski izziv gorjanski smučarji tekači in biatlonci ŠD Gorje? Bralci, upate staviti koliko Gorjancev bo nastopilo v Aziji? Jih bomo šteli v ednini? Dvojini? Množini? Pisec besedila je prepričan, da bo množina. Iskrene čestitke vsem, ki pišete to vrhunsko hokejsko zgodbo. Spodnje slike: IIHF

13. ⇒ Jana Pate, nekdanja učenka, sedaj zaposlena na šoli, članica Taekwon-Do kluba Radovljica, se je 3. in 4. 6. 2016 udeležila mednarodnega tekmovanja na Češkem, IX. Znojmo OPEN 2016. Nastopila je prvič in si že prislužila medaljo in to kar zlato (seniorke, forme, 8. kup). Bravo, bravo, iskrene čestitke!!!     Razpis     Video

12. ⇒ Aleš Špiler, član fitnes kluba Samson Bled, je postal Evropski prvak na GPA Evropskem powerlifting prvenstvu (27. – 29. 5. 2016) v Zadru na Hrvaškem v kategoriji GPA-RAW bench press junior do 90 kg (165 kg) in Evropski podprvak v kategoriji GPA-RAW Powerlifting junior do 90kg (skupna teža 610 kg (220 kg počep, 160 kg bench, 230 kg deadlift)). Simon Bizjak pa je postal Evropski prvak v kategoriji GPA-RAW bench press submaster do 125kg (210kg). Iskrene čestitke!!!

Video “deadlift-a” Aleš Špiler (230 kg)     Video “počep-a” Aleš Špiler (220 kg)     Video “bench press” Simon Bizjak (210 kg)     Rezultati

11. ⇒ Jurij Repe (JR#14) je decembra 2014 prvič nastopil v članski hokejski reprezentanci Slovenije na dveh prijateljskih tekmah v Franciji. Od 23. do 29. 4. 2016 je “gorjanski Kopi” prvič nastopil na članskem Svetovnem prvenstvu Divizije 1, skupina A, v poljskih Katowicah (2. kakovostni razred svetovnega hokeja, skupini A in B). V drugem krogu je dosegel tudi gol in “načel” Italijane (SLO:ITA 3:1). Tudi brez “originalnega” Kopi-ja so se naši srčni fantje kot zmagovalci turnirja ponovno, že devetič, uvrstili v elitno skupino svetovnega hokeja (med 16 reprezentanc) v Nemčijo in Francijo leta 2017. Upamo, da bo Jurij “zraven” in da bo s tem dosegel nov mejnik za hokejiste iz Gorij. Veseli dejstvo, da imajo mladi, nadobudni gorjanski hokejisti takega vzornika! Iskrene čestitke vsem, ki pišete to vrhunsko zgodbo. Spodnje slike: IIHF in TTX RTV SLO.

10. ⇒ Še zadnje dejanje Svetovnega pokala v biatlonu za letošnjo sezono se je dogajalo v sibirskem Khanty-Mansiysku. Miha Dovžan je za konec osvojil 79. mesto v sprintu. Po koncu odlične zimske sezone za Gorjanske Svizce je seznam njihovih dosežkov v svetovnem in evropskem merilu tak: dosežki nove generacije tekmovalcev ŠD Gorje na svetovnih in evropskih tekmovanjih

9. ⇒ Še dve odlični “učni uri” je imel Miha Dovžan na SP, na posamični tekmi na 20 km je bil odličen 43. (0, 1, 0, 0), le tri mesta in 9″4 za prvo točko v Svetovnem pokalu (tudi tekme Svetovnega prvenstva štejejo za Svetovni pokal) in 17. mesto v moški štafeti Slovenije (Klemen Bauer, Rok Tršan, Lenart Oblak, Miha Dovžan) z enakim strelskim izkupičkom (0, 1, 0, 0). Iskrene čestitke, na OŠ Gorje smo ponosni na te dosežke!!! Poročilo o individualni tekmi na spletni strani SZS     Poročilo o moški štafeti na spletni strani SZS     Rezultati na spletni strani IBU     Dosežki nove generacije tekmovalcev ŠD Gorje na svetovnih in evropskih tekmovanjih

Led je prebit. Po desetletju “teme” spet tekmovalec ŠD Gorje na Svetovnem članskem prvenstvu. Miha Dovžan, gorjanski svizec moderne dobe in član nove generacije, je v sprintu biatlona dosegel 71. mesto (0, 2). Dva strela v prazno stoje sta Mihu odvzela priložnost za novo izkušnjo na zasledovalni tekmi, kamor se uvrsti prvih 60 s sprinta. Iskrene čestitke in upamo na nastop v posamični tekmi ter v moški štafeti. Vsaka tekma je dragocena, vrhunska izkušnja, ki jo tekmovalec ne more dobiti na treningu. Poročilo o sprintu na spletni strani SZS

Z nestrpnostjo pa že pričakujemo tudi vrhunec zimske sezone za mlade ase ŠD Gorje. Miha Dovžan morda nastopi na Svetovnem članskem prvenstvu v biatlonu na legendarnem Holmenkollnu nad Oslom na norveškem od 3. do 13. 3. 2016? Morda se zgodi pionirski dosežek nove generacije? Se že veselimo …

8. ⇒ Za nami je že nov svetovni dogodek za tekmoval(ke)ce ŠD Gorje. V romunskem Rasnovu je od 22. do 28. 2. 2016 potekalo Svetovno mladinsko prvenstvo (Anja Mandeljc (10., 35.)) in Svetovno prvenstvo za mlajše član(ice)e do 23-tega leta starosti (Eva Urevc (27., 32.)) v smučarskem teku.

10. mesto na 10 km v prosti tehniki, z minimalnim zaostankom 1 min 7″, 5 za zlato medaljo, je izjemen svetovni dosežek Anje Mandeljc in nov presežek v poti ŠD Gorje proti samem svetovnem vrhu. Dosežek je izenačenje posamičnega rezultata Mihe Dovžana v biatlonu 2013. Veliko presenečenje pa je odličen nastop Eve Urevc po nekajletni odsotnosti v smučarskem teku (vmes je “mimogrede” uspešno (11.) tekmovala tudi na Svetovnem mladinskem prvenstvu v veslanju 2013). Iskrene čestitke dekletoma in vsem, ki v ŠD Gorje ustvarjate odlične tekmoval(ke)ce !!!

Na tekmovanju so se iskazale tudi naše znanke iz Šolskih svetovnih prvenstev, iz ISF 2010 švicarka iz Horwa (takratna fantovska goljufiva ekipa) Nadine Faehndrich (srebro v sprintu) in nemki iz ISF 2012, takratna zmagovalka Antonia Fraebel (bron na 5 km v klasiki) in Katharina Henning (srebro na 10 km prosto). Pa naj še kdo kritizira kvaliteto in številčnost “konkurence” na ISF in ICG tekmovanjih … Zgornji podatki pač govorijo, da so “inkubator in valilnica” bodočih svetovnih športnih šampionov in priložnost za prve vrhunske svetovne športne učne lekcije. Kaj pravite, razmišljamo pravilno?

Rezultati     Dosežki nove generacije tekmovalcev ŠD Gorje na svetovnih in evropskih tekmovanjih

7. ⇒ Medtem ko Miha Dovžan “nabira” starte in se spogleduje s prvimi točkami v Svetovnem pokalu (do 40. mesta) v biatlonu in se pripravlja (???) na vrhunec sezone, člansko Svetovno prvenstvo na legendarnem Holmenkollnu nad Oslom, Norveška, ima ŠD Gorje na 2. zimskih Mladinskih olimpijskih igrah (YOG = Youth Olympic Games), tekmovanju svetovnega ranga tekmovalcev starih od 14. do 18. let, številčno in zelo uspešno zastopstvo. Anja Mandeljc (6., 9., 17.)  in Luka Markun (16., 22., 26.)  nastopata v smučarskem teku, njun reprezentančni trener je Janez Petkoš. Iz vsake države lahko nastopata le po dv(e)a posamezni(ce)ka. V slovenski reprezentanci v smučarskem teku je tako 50 % gorjanski delež (enak odstotek je bil v biatlonu na 1. tovrstnih igrah leta 2012). Ali se zavedamo, kaj to pomeni ??? Morda pa se “zgodi” izboljšanje 5. mesta Mihe Dovžana v biatlonu na 1. tovrstnih igrah leta 2012 v “našem” letošnjem pravljičnem ICG športnem kraju Seefeldu nad Innsbruckom, Avstrija? Morda zmagovalni oder ?

V januarju 2016 sta v okviru nacionalnega “paketa” na tekmi Svetovnega pokala v smučarskem teku v Planici ” led prebila” Eva Urevc in Miha Ličef. Evi ni veliko manjkalo do prvih točk Svetovnega pokala (do 30. mesta). Zaradi poškodbe na treningu dan pred tekmo je brez nastopa ostal Luka Markun, kandidatka za “krst” je bila tudi Anja Mandeljc.

Vsem iskrene čestitke in gremoooo Gorjanci !!! Dosežki nove generacije tekmovalcev ŠD Gorje na svetovnih in evropskih tekmovanjih

6. ⇒ Na svetovnem hokejskem prvenstvu U20, divizija I., skupina B, od 12. do 18. 12. 2015 v francoskem Megevu, je nastopil Rok Avsenek, trenutno igralec celovškega KAC-a. Na tekmi proti Ukrajini je celo dosegel gol. Čestitamo!!!

Rezultati turnirja     Reprezentanca Slovenije     Strelec gola na tekmi SLO-UKR     Najboljši strelci turnirja

5. ⇒ Prvi nastop Miha Dovžana v Svetovnem pokalu na domači Pokljuki, 17. 12. 2015

Dosežki nove generacije tekmovalcev ŠD Gorje na svetovnih in evropskih tekmovanjih

4. ⇒ Prvi nastop Miha Dovžana v štafeti Slovenije na tekmi za Svetovni pokal v Hochfilznu, Avstrija, 13. 12. 2015

3. ⇒ Še nekaj minut (zapisano 2. 12. 2015 ob 18.03) nas loči od štarta Miha Dovžana na tekmi za svetovni pokal v Ostersundu na Švedskem v klasični biatlonski disciplini na 20 km. Po skoraj 10 sušnih letih je to nov nastop tekmovalca ŠD Gorje na tej ravni tekmovanja. Bravo, bravo Miha in vsi, ki ste ustvarili ta dosežek (ŠD Gorje, trenerji na čelu z g. Janezom Petkošem, starši …) Spremljajte rezultate

2. ⇒ ŠD Gorje ima veliko reprezentantov za novo tekmovalno sezono 2015/2016 v smučarskem teku in biatlonu. Zagotovo je trenutno “najvišje” Miha Dovžan, kot član A biatlonske članske reprezentance Slovenije. Odlično mu sledi množica klubskih sotekmovalcev. Spremljajte smučarje tekače Anjo MandeljcRebeko HudovernikMartino in Veroniko Jakopič, Miho Ličefa, Luko Markuna in biatlonce Niko Vindišar, Miha Dovžana in Roka Kendo. Mnogi od njih bodo zagotovo na svetovnih tekmovanjih v tekmovalnem letu 2015/2016: Svetovni pokal v biatlonuMladinsko in mlajše-mladinsko svetovno prvenstvo v biatlonu, Cheile Gradistei, Romunija, 25. 1. – 2. 2. 2016; Svetovne mladinske olimpijske igre (Youth Olympic Games – YOG), Lillehammer, Norveška, 12. – 21. 2. 2016 (biatlon – smučarski tek); Mladinsko in U23 svetovno prvenstvo v smučarskem tekuRasnov, Romunija, 22. – 28. 2. 2016. Čestitke tekmovalcem, trenerju g. Janezu Petkošu, ki je sedaj tudi reprezentančni trener pomočnik, športnim zanesenjakom v ŠD Gorje in staršem.

1. ⇒ Jurij Repe je decembra 2014 prvič nastopil v članski hokejski reprezentanci Slovenije. Sicer le na dveh prijateljskih tekmah v Franciji, vendar led je bil prebit. Dobiti poziv v 7. reprezentanco na Olimpijskih igrah 2014 v Sočiju, Rusija, ni mačji kašelj.

Novi selektor, g. Nik Zupančič, zagotovo v bližnji prihodnosti računa tudi na mladega Gorjanca, ki trenutno igra na Češkem za ekipo v 2. ligi, HC Kladno. Jurija je povabil na novembrski (2015) prijateljski turnir v Katovice na Poljskem, kjer je “gorjanski Kopi” dosegel svoja prva gola za člansko reprezentanco Slovenije. Morda pa nastopi na Svetovnem prvenstvu Divizije 1 – skupina A (2. kakovostni razred svetovnega hokeja, skupini A in B) na istem prizorišču med 23. in 29. aprilom 2016? Iskrene čestitke vsem, ki pišete to vrhunsko zgodbo.

Dostopnost