04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

KAJ VEŠ O PROMETU Gorje 2014 060V petek 23.5. se je na naši šoli odvijalo medobčinsko kolesarsko tekmovanje KAJ VEŠ O PROMETU. Tekmovanje so najprej s kratkim kulturnim programom otvorili otroci vrtca Gorje. Ravnatelj Milan Rejc je z vzpodbudnimi besedami pospremil tekmovalce gorjanske in blejske šole k preizkušnji. Najprej so morali pravilno prekolesariti pot skozi križišča cest v Gorjah.

Naslednja naloga je bila poligon, kjer je vsak posameznik moral čim bolje prevoziti različne ovire. Nazadje so v računalnici pokazali še teoretično znanje pometnih pravil in predpisov. Komaj so pričakali končne rezultate.

 

Ekipno so, kot že več let zapored, zmagali učenci OŠ Gorje in prejeli prehodni pokal.Tisti, ki so dosegli prva tri mesta, so dobili zelo lepe nagrade.

V kategoriji deklet je zmagala Alja Poljanec ( OŠ J.P.Bled), 2. mesto je dosegla Nika Mežek in 3. Klara Knafelj (obe OŠ Gorje).

 Pri fantih in obenem skupno so prevladali učenci OŠ Gorje. Klemen Rozman je zasedel 3.mesto, Matija Topolovec 2.mesto, skupni zmagovalec in udeleženec državnega tekmovanja pa je postal Ahac Kikelj (vsi OŠ Gorje). Vsi skupaj mu želimo veliko uspeha.

{gallery}DOMOV/kaj_ves_o_prometu, limit=0,random=1,width=100,height=100,gap_h=20,gap_v=20{/gallery}                                             

                                                                                                                        

Dostopnost