04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Dne 8. 6. 2019 je v Gradacu potekalo šolsko zunanje državno prvenstvo. Iz osnovne šolo Gorje so nastopili 4 učenci, in sicer Ožbej Černe, Manca Erlah, Teodora Peranović in Hema Marič. Osvojili so naslednja mesta: Ožbej Černe je osvojil 5. mesto, Manca Erlah je osvojila 8. mesto, Teodora Peranović je osvojila 8. mesto in Hema Marič je osvojila 1. mesto in s tem postala šolska državna prvakinja. Osnovna šola Gorje pa je izmed 33 osnovnih šol osvojila 17. mesto. Na rang lestvici za leto 2019 pa so učenci osnovne šole Gorje osvojili naslednja mesta: Ožbej Černe je osvojil 6. mesto, Manca Erlah 5. mesto, Anže Ažman 33. mesto, Teodora Peranović 4. mesto, Hema Marič pa je osvojila skupno 1. mesto. S tem so se tekmovanja za letošnje šolsko leto zaključila in po rezultatih sodeč, je bilo zelo uspešno leto.

Iskrene čestitke vsem, ki se trudite z lokostrelstvom na OŠ Gorje, za prvi posamični državni šolski naslov in zdaj že cel komplet medalj na ŠDP!

Zapisal: Bojan Marič

Posamični rezultati     Ekipni rezultati     Poročilo na spletni strani LZS     Lokostrelec sem – rang lestvica 2019     Dosedanji rezultati OŠ Gorje na lokostrelskih državnih tekmovanjih     Spomin na tekmovanja:  2017     2016     2015     2014

Državno tekmovanje bo potekalo v Gradc-u v Beli krajini. Našim lokostrelcem je pripadla čast, da nastopijo na zadnjem ŠŠT v letošnjem šolskem letu. Na tekmovanju bodo nastopili kar štirje gorjanski lokostrelci, ki so “preživeli” zelo zahtevne področne kvalifikacije. Vsem na čelu s trenerjem, g. Robertom Levstekom želimo mirno roko, čimveč zadetih tarč in morda še kakšno medaljo za lep zaključek šolskega športnega leta.

Razpis      Dosedanji rezultati OŠ Gorje na lokostrelskih državnih tekmovanjih     Spomin na tekmovanja:  2017     2016     2015     2014

Dostopnost