04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Dragi učenci, spoštovani starši,

po nekaj mesecih v šoli je polovica učencev morala zamenjati šolsko mizo v učilnici za pisalno mizo doma. Zadnji teden pred počitnicami tako že teče pouk na daljavo za učence od 6. do 9. razreda. Navodila za delo so dobili na oglasni deski oddelka (eAsistent), nekaj dodatnih nalog pa jih čaka v xooltime spletni učilnici.

Vse več okužb pa se žal pojavlja tudi v našem kraju in na šoli. Prosimo vse, da nas obvestite, če se okužba pojavi pri vasi v družini. V tem primeru naj otroci ostanejo doma.

Zaenkrat pouk za učence od 1. do 5. razreda poteka v šoli po urniku. Ravno tako so učenci lahko v jutranjem varstvu in v podaljšanem bivanju. Tudi vsi oddelki vrtca so odpri. Dnevno spremljamo podatke o širjenju okužbe in ob morebitnem večjem povečanju števila okuženih in posledično spremenjeni organizaciji vas bomo obveščali sproti.

Odrasli bomo morali poskrbeti za otroke v teh nepredvidljivih časih. V razmislek in debato med odraslimi vam pripenjamo še tudi povezavo na pogovor s psihoterapevtom, ki nam je lahko vsem v navdih in pomoč. Povezava

Želim, da ostanete zdravi ter da ohranimo in krepimo dobre medsebojne odnose.

Mojca Brejc,

ravnateljica

Dostopnost