04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

25. regijsko_tekmovanje_Mladina_in_gore_5Na OŠ Gorje je bilo v soboto, 9.11.2013, 25. regijsko tekmovanje MLADINA IN GORE. Udeležilo se ga je 35 ekip iz 23-tih osnovnih šol in planinskih društev. Našo šolo so zastopale tri ekipe: »BISTRI NORČKI«, »GORSKI SMRKCI« in » TA GLAVNI GAMSI«.

Ekipe so sestavljali:
»BISTRI NORČKI« ( Ahac Kikelj, Karmen Ferjan, Maša Kofol in Ana Marolt) pod vodstvom mentorice Francke Jensterle,
» GORSKI SMRKCI« ( Ema Bremec, Manja Jakopič, Maruša Taler in Jošt Zupan) in
»TA GLAVNI GAMSI« ( Klara Hudovernik, Mina Kikelj, Jošt Mulej in Metka Taler ter rezerva Ivana Slivnik Vampelj) pod mentorstvom Jerce Šolar.
Navzoče tekmovalce in njihove mentorje so pozdravili: podžupanja Danica Mandeljc, predsednik PD Gorje Kristl Ogris in ravnatelj OŠ Gorje Milan Rejc.
Kulturni program je vodila Ana Marolt.
Tekmovalci so po pisanju testov odšli po Gorjah. Vodil jih je Tomaž Bregant, ki kot nadzornik dela pri TNP – ju. Izvedeli so mnogo zanimivega o naravni in kulturni dediščini naših krajev.
Domače ekipe so bile na tekmovanju uspešne. Ekipa »Bistri norčki« so se uvrstili na 9. mesto ( skupno na 20. mesto izmed vseh ekip) in tako na državno tekmovanje, ki bo 11.1.2014 v Braslovčah.
»GORSKI SMRKCI« so dosegli 21. mesto (52. izmed vseh),
»TA GLAVNI GAMSI« pa 23. mesto ( 59. izmed vseh).
ČESTITKE VSEM!
» Ekipi » Bistri norčki« želimo veliko uspeha v Braslovčah.

Rezultate tekmovanja si lahko ogledate tukaj.

 

25. regijsko_tekmovanje_Mladina_in_gore_1 25. regijsko_tekmovanje_Mladina_in_gore_2 25. regijsko_tekmovanje_Mladina_in_gore_3 25. regijsko_tekmovanje_Mladina_in_gore_4 25. regijsko_tekmovanje_Mladina_in_gore_6 25. regijsko_tekmovanje_Mladina_in_gore_7

Dostopnost