04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Spoštovani starši!

Drugi roditeljski sestanek bo organiziran kot šola za starše z zunanjimi strokovnjaki s področja vzgoje in preventive.

Vaši otroci bodo danes prinesli vabilo (vstopnico) na predavanje z naslovom Izzivalec ulice 2 za odrasle, ki bo v ponedeljek, 11. novembra ob 17.00 v Gorjanskem domu.

Dokumentarni dogodek, ki ga povezuje Bojan Kodelja, sloni na rezultatih večletnih raziskav, opravljenih z različnimi slovenskimi strokovnjaki in uglednimi institucijami. V središče postavlja novodobne oblike zasvojenosti, ki zahrbtno prežijo na vsakogar, saj so pogosto dobro zamaskirane. Dogodek poslušalce opremi z veščinami za prepoznavanje pasti, ki so pogosto skrite v medijih, družbenih omrežjih, računalniških igrah, filmih, risankah in drugod.

Izzivalec ulice za mlade bo istega dne v dopoldanskem času organiziran za učence od 7. do 9. razreda.

Vabljeni na dogodek v okviru vseslovenskega družbeno odgovornega programa NEODVISEN.SI.  Vabilo

Dogodek traja 100 minut, po njem pa bodo učitelji na razpolago za govorilne ure. Da ne bi bili predolgi, vas prosimo, da se pri posameznem razredniku ali učitelju predhodno najavite oziroma da jih v novembru pokličete ali obiščete v času dopoldanskih govorilnih ur (razpored je objavljen na spletni strani).

Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni!

Zg. Gorje, 4. 11. 2019                                                                Barbara Zalokar, svetovalna delavka

Dostopnost