04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Kljub grožnji jutranje megle, je ŠDP v gorskih tekih potekal v čudovitem jesenskem vremenu. Za tradicionalni termin, za nas sila neugoden, smo spet uspeli nabrati za kombi junakov. 4. mesto Mine Repe, 10. Špele Repe, 3. mesto dekliške ekipe (Mina Repe, Špela Repe, Andreja Hudovernik, Maja Arnež) in 3. mesto Ožbeja Repeta v netekmovalni konkurenci so naši tokratni pre(do)sežki. V srednješolski konkurenci je zmagala naša nekdanja učenka Anja Mandeljc, zmagovalka letošnjega EYOF-a v turškem Erzurumu v smučarskem teku. Ja, kros in gorski teki so odlična “podlaga” za smučarski tek in biatlon. Anja je tudi pokazala pravi športni pristop in odnos, saj ji ni izpod časti nastopati na ŠŠT. Kaj pravite mladi gorjanski športniki na to? Čestitke vsem našim tekmovalcem in organizatorjem za polnoletnost tekmovanja in odlično izpeljavo.

Rezultati     Video in album slik     Album slik na spletni strani Šport mladih     Dosedanji rezultati OŠ Gorje na tem tekmovanju     Nosilci ekipnih pokalov na ŠDP 23. 9. 2017     Nosilci medalj in pokalov na ŠDP 23. 9. 2017

Tradicionalna postaja ŠŠT, Smledniški grad, bo spet gostila najboljše slovenske gorske tekače, med njimi bodo seveda tudi učenci naše šole. Razgled z gradu, kjer poteka tekmovanje je fantastičen. Verjamemo, da bodo taki tudi letošnji dosežki naše ekipe in celotno doživetje. Upamo, da se teren zaradi obilice deževja v zadnjih dneh dobro posuši. Srečno!!!

Razpis     Soglasje     Vremenska napoved ARSO     Spomin na tekmovanje 2016

Dostopnost