04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Odlične novice iz Bohinja … Od 9 prisotnih Gorjanskih tekmoval(k)cev se jih je kar 7 (izenačitev našega rekorda – 1. – 10 uvrščeni fantje in 1. – 6. dekleta) uvrstilo na Šolsko državno prvenstvo, 9. 3. 2022 v Planico!!! Manjkala je kvečjemu kakšna medalja … Ampak, najpomembneje je, uvrstiti se naprej … Žal je “korona” situacija precej oklestila tradicionalno številčno udeležbo na tem tekmovanju. Iskrena hvala g. Mihu Larisiju za koordinacijo in poslane slike. Bravo skakalni podmladek!

Rezultati     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na tem tekmovanju

Deseterica gorjanskih smučarsko-skakalnih nadobudnežev, nabrušenih z vrhunskimi olimpijskimi izidi naših “orlic” in “orlov”, bo tekmovalo na ŠGP v smučarskih skokih v kampu Danica v Bohinjski Bistrici. Upamo in želimo si, da se jih čim več uvrsti na državno prvenstvo v Planico, 9. 3. 2022. To bo prvo šolsko smučarsko-skakalno tekmovanje po lanski izgubljeni, “kovidni” sezoni … Upajmo, da se v sistemu smučarskih skokov zavedajo dragocenosti šolskih športnih tekmovanj … Hvala staršem za logistiko spremstva na tekmovanje v Bohinjsko Bistrico. Gremo Gorjanske “orlice” in “orliči”, letite v telemark čim dlje!!!

Razpis     Ekipa OŠ Gorje     Vremenska napoved ARSO     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na tem tekmovanju     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na ŠDP     Spomin na pretekla tekmovanja: ŠDP 2020     ŠGP 2020     ŠDP 2019     ŠGP 2019     ŠDP 2018     ŠGP 2018     ŠDP in ŠGP 2017     ŠDP in ŠGP 2016

Dostopnost