04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Boljšega dne za izvedbo projekta si ne bi mogli “izmisliti”. Najlepša možna zimska kulisa na Voglu je omogočila čudovito doživetje našim četrtošolcem. Sodelovalo je 29 izmed 32 otrok. Ob tem se seveda zahvaljujemo vsem na nivoju države, ki omogočajo projekt, enako tudi vsem na lokalnem nivoju. Otroci in učiteljice, ste uživali?

Vseslovenski projekt “Šolar na smuči” bo potekal že četrto leto. 31 od 32 otrok 4. razredov bo v sredo, 24. 1. 2018 v okviru športnega dne brezplačno smučalo na Voglu. Hvala vsem organizatorjem projekta. Iskreno pa se zahvaljujemo tudi g. Jožetu Borsetu, ki bo brezplačno opremil nekatere naše učence z alpsko smučarsko opremo. Vsem želimo prijetno in varno smuko.

Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo tudi Infrastrukturi Bled d.o.o. in direktorju, g. Janezu Resmanu, ki je vsak(i)emu učen(ki)cu OŠ Gorje darovala smučarsko karto za smučišče Straža.

Razpis projekta     Več o projektu na spletni strani Šport mladih     Program športnega dne OŠ Gorje     Spletne kamere na Voglu     Vremenska napoved ARSO     Spomin na izvedbo 2017     Spomin na izvedbo 2016

Dostopnost