04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Za nami je zelo zanimiv turnir, saj je nogomet spet pokazal vso pestrost zanimivih dogodkov, kar 44 golov na 11 tekmah (4 goli/tekmo), kopico preobratov in odločitev v izteku igralnega časa, … Nogometni Bog je bil danes zagotovo na strani naših fantov. V zadnjih sekundah tekme za 3. mesto proti OŠ Radovljica so z veliko sreče dosegli drugi, zmagoviti gol za 2 : 1 in si prigarali bronasti pokal. Osvojiti 3. mesto in doseči le dva gola v 4 tekmah, oba celo v najpomembnejši tekmi, je tudi zanimivo in zelo redko … Na turnirju so zmagali učenci OŠ Bled (2. mesto OŠ Lesce), ki tako potujejo na gorenjsko šolsko prvenstvo. Želimo jim veliko uspeha. Veseli tudi dejstvo, da je bil “Fair-Play” na visokem nivoju. Čestitke naši ekipi in vsem udeležencem turnirja.

Rezultati     Video     Dosedanji rezultati ekip OŠ Gorje     Priznanje OŠ Gorje ob 80 letnici NK Bled

V ponedeljek, 19. 11. 2018, od 14.00 do 18.00, bo na OŠ Gorje potekalo medobčinsko šolsko prvenstvo v malem nogometu za starejše dečke. Upamo, da bomo videli kopico zanimivih akcij in drobnih trikov, ki delajo nogomet za “Kralja” športa. Želimo si, da se naši fantje odlično “odrežejo” v tekmovalnem in vzgojnem smislu. Navijači vabljeni! Srečno!

Razpis      Dosedanji rezultati ekip OŠ Gorje     Spomin na: Turnir 2017     Turnir 2016     Turnir 2015     Turnir 2014

Dostopnost