04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Za nami je najmnožičnejše tekmovanje na medobčinskem nivoju. Tako kot vedno smo videli odlično atletiko, mnogi se bodo brez težav uvrstili na najvišjo stopnjo, državni finale. Tudi nekateri Gorjan(ke)ci se “spogledujejo” s finalom. Še prej pa bo potrebno odlično nastopiti 30. 5. na ŠGP v Kranju. Upamo, da se v Kranj uvrsti čim več Gorjan(k)cev. Kaže odlično na kar 21 uvrstitev. Čestitke vsem za odlične nastope in vzorno disciplino. Iskrene čestitke tudi ekipi organizatorjev tekmovanja iz OŠ Bled na čelu z g. Borutom Sirkom, da se že vrsto let trudijo z organizacijo, letos pa so se spopadali še z muhastim vremenom.

Rezultati     Video     Dosedanji rezultati OŠ Gorje na ŠMP v posamični atletiki     Uvrščeni na ŠGP v Kranj, 30. 5. 2018

Na šolskem medobčinskem prvenstvu v posamični atletiki, ki bo potekalo na blejskem stadionu bo nastopila množica (45) nadobudnih gorjanskih “atletov”. V hudi konkurenci številnih atletov AK Bled in AK Radovljica, ki zastopajo izjemno močne lokalne šole, se bodo borili za čim več uvrstitev na ŠGP v Kranj (30. 5. 2018). Med najboljših 20 oziroma 24 tekmoval(k)cev na gorenjskem se učen(ke)ci uvrstijo PO REZULTATIH in NE po mestih. Želimo si preseči naš dosedanji rekord, 22 udeležb. Kljub temu, da je tekmovanje medobčinsko, torej, šele prvo izmed treh tekmovalnih stopenj, vedno postreže z odlično atletiko in vrhunskimi dosežki. Mnogi od teh zadoščajo za uvrstitev celo na finalno tekmovanje (ŠDP) med najboljših 20 oziroma 24 v državi. Vsem želimo veliko uspeha, dosežite osebne rekorde, ob tem pa ne pozabite na odlično vzgojenost.

Razpis     Soglasje in tekmovalci OŠ Gorje     Vremenska napoved ARSO     Rezultati občinskih, medobčinskih, področnih tekmovanj za OŠ po Slovenij – Timing Ljubljana     Dosedanji rezultati OŠ Gorje na ŠMP v posamični atletiki     Dosedanji rezultati OŠ Gorje na ŠGP v posamični atletiki     Razpis ŠGP Kranj, 30. 5. 2018     Dosedanji rezultati OŠ Gorje na ŠDP v posamični atletiki     Virtualna ekipa OŠ Gorje     Spomin na tekmovanje 2017     2016     2015     2014

Norme (približno enako vsako leto) za ŠGP (z vrha navzdol: KV., 1., 2., 3., 10. mesto) so v levem kotu, za ŠDP (KV.) pa v desnem:

 

Dostopnost