04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

PREDSTAVITEV

Simpatične sodelavke smo se zbrale v želji, da bi prepevale. Nekaj časa smo iskale primerno ime, potem pa smo se kar hitro zedinile in se poimenovale Vuč´ce. Izraz izhaja iz lokalnega narečja in pomeni lučko; tako bi me, Vuč´ce, z našo pesmijo rade nežno in ubrano prenesle svetlobo v srca in duše naših poslušalcev.

V našem repertoarju se znajdejo vse zvrsti glasbe. Zelo rade imamo lepo slovensko besedo in prepevamo slovenske narodne in umetne pesmi, pa tudi slovenska popevka nam je zelo pri srcu. Prepevamo pa tudi pesmi v tujih jezikih, pa tudi zahtevnejših srednjeveški in klasičnih del se ne ustrašimo.

UMETNIŠKI VODJA

Ves čas nas vodi naša kolegica Tanja Leben, profesorica glasbe, katere pozitivna lastnost (izmed vseh ostalih) je ta, da prisluhne našim željam glede pesmi, ki jih bo vnesla v repetoar.

KDO SMO

SOPRAN: Tatjana Pintar, Mojca Brejc, Biserka Lazar, Valentina Žemva
PRVI ALT: Tanja Leben, Ljudmila Zupan, Melita Gerdej
DRUGI ALT: Asja Sodja, Janja Geltar, Frančiška Jensterle, Barbara Zalokar

KONCERTI IN NASTOPI

Vuč´ce prepevamo ob vseh priložnostih, najraje ob tistih najbolj veselih: rojstvih, rojstnih dnevih, porokah, obletnicah, pa tudi ob krajevnih praznikih. Zelo rade nastopamo ob šolskih prireditvah skupaj z našimi učenci, ko nas glasba še prav posebej poveže.

KONTAKT

Vuč´ce se odzovemo vsakemu vabilu. Če želite, da polepšamo dan ali večer tudi vam, lahko stopite v kontakt z našo predsednico Mojco Brejc – mojca.brejc@guest.arnes.si
 

GALERIJA

IMG 4907 IMG 4908

 

Tržič, junij, 2011

 Trzic 2011

 

Izlet po Ljubljanici, junij, 2012

Ljubljanica 2012

 

Dan ljubezni, maj, 2013

srce

 

Otvoritev hotela Astoria na Bledu, junij, 2013

astorija astorija4 astorija 001 astorija 014 astorija 023

 

Zborovski BUM, 2013

bum bum1 bum2

 

Blejski grad, 2013

grad vucce 006 grad vucce 010 grad vucce 011

 

Dostopnost