04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Enkratno, čudovito, super, nepozabno, veselo, radostno, ponosno … V Ljubljani gorjanska zmaga!!! Matej Mandeljc, Gašper Šoklič in Jošt Mulej so dosegli tretjo zmago OŠ Gorje na tem tekmovanju, po dekliški 2007 in fantovski 2012. Dogodek pred štartom je dal slutiti tak fantastičen razplet. Omenjeni fantje so obvestili prisotnega učitelja, da so se odločili danes za “foro” zmagati. Učitelj, navajen vseh možnih otroških “for”, je obvestilo sprejel z mešanimi občutki. “Le kaj mi bodo ušpičili?” Fantje so mislili resno in na pravi način. Učen(ke)ci OŠ Gorje, takšne “fore” lahko uresničite čimvečkrat … Dovolimo, podpiramo, se strinjamo … Tudi ostale ekipe so odlično nastopile. Čestitke vsem nastopajočim, njihovim staršem in klubskim trenerjem. Čestitke tudi našemu nekdanjemu učencu Mihu Ličefu za zmago v srednješolski konkurenci.

Rezultati na spletni strani Timing Ljubljana     Rezultati fantje (.pdf)     Rezultati dekleta (.pdf)     Video

DSC04190

DSC04207

DSC04209

V soboto, 7. 5. 2016 bo kar 5 trojk OŠ Gorje nastopilo na vsakoletni spektakularni prireditvi v Ljubljani, Teku trojk za OŠ. Upamo na odličnen, športen in vzoren nastop. Morda nas naši tekmoval(ke)ci spet razveselijo s stopničkami? Tudi če jih ne bo, bodo domov v Gorje prinesli kopico prijetnih spominov, kar je najpomembneje. Veliko sreče vsem.

Ekipe OŠ Gorje     Soglasje     Vremenska napoved ARSO     Prijavljene OŠ trojke     Trasa proge     Rezultati v preteklosti     Dosedanji rezultati OŠ Gorje na tem tekmovanju     Šole s pokali na vseh dosedanjih Tekih trojk

Tek trojk 2015:DSC01024

Zmaga OŠ Gorje (Luka Kenda, Valter Hudovernik, Miha Ličef) 2012:34-tek-trojk-2012

Dostopnost