04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Odlične novice prihajajo iz Ljubljane. Prva fantovska ekipa, Jošt Mulej, Aljaž Korošec in Ožbe Mulej je osvojila 2. mesto in srebrni pokal, prva dekliška ekipa, Klara Vindišar, Zala Repe in Mina Repe pa 4. mesto. Čestitamo!!! Ponosni smo tudi na “naše” nekdanje učen(ke)ce, ki množično tekmujejo v srednješolski konkurenci, Anja Mandeljc 2., Rok Kenda in Matija Gregor Černe 4., … Hvala družinama Mulej in Repe za pomoč pri prevozu v Ljubljano.

Rezultati OŠ in SŠ     .pdf (dečki)     .pdf (deklice)     Video 1     Video 2     Album slik organizatorjev

 

Spet se veselimo spektakularne prireditve v Ljubljani, Teka trojk za OŠ. Hvala Občini Ljubljana in Timingu Ljubljana (g. Gojko Zalokar) za vsakoletno darovanje športne pravljice za otroke. Nerazumljivo, letos ni del šolskih športnih tekmovanj (ŠŠT)??? Še en udarec številčno majhnim šolam, saj ob le treh tekmovalcih, ki sestavljajo ekipo šole, Davidi včasih lahko premagajo tudi Goliate … Upamo na odličen, športen in vzoren nastop učen(k)cev. Fantje celo branijo lansko zmago … Veliko sreče vsem.

Soglasje in prijavljene ekipe OŠ Gorje     Vremenska napoved ARSO     Prijavljene OŠ trojke     Trasa proge     Rezultati v preteklosti     Dosedanji rezultati OŠ Gorje na tem tekmovanju     Šole s pokali na vseh dosedanjih Tekih trojk

Tek trojk 2016:

Dostopnost