04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Petek, 27. 10. 2023: Naše bivanje v šoli v naravi se zaključuje. Spakirali smo svoje stvari. Odpravili smo se na dopoldanske dejavnosti – Mladi naravoslovec in Naravoslovne igre, ki bodo zaradi dežja potekale v domu. Po kosilu se bomo odpeljali proti domu. V Gorjah nas pričakujte ob 14.30. Veselimo se že, da vas vidimo

Četrtek, 26. 10. 2023: Mirno smo prespali noč. Zbudili smo se v sončno jutro. Imeli smo pester dan, poln zanimivih dejavnosti. Izdelovali smo bivake v gozdu. Plezali smo po plezalni steni, ki je visoka kar 11 m. Preizkusili smo se v streljanju s pravim lokom. Polega vseh dejavnosti nam je ostalo še nekaj časa za športne igre na igrišču in pisanje razglednic domačim. Dan smo zaključili z zabavo. Tudi danes smo pred spanjem prebrali pravljico. Lahko noč.

Sreda, 25. 10. 2023: Prijetno smo potovali in srečno prispeli na CŠOD Čebelica, kjer nas je pričakalo sonce. 
Nastanili smo se po sobah. Po kosilu smo se igrali na igrišču. Nato smo spoznavali orientacijo in zemljevide. Odpravili smo se po kraju Čatež in se orientirali. Po večerji smo odšli na nočni sprehod z lučkami. Bilo je lepo. Zvečer smo imeli nekaj prostega časa za družabne igre in druženje. Po pravljici za lahko noč pa nas čaka nočni počitek. Lahko noč.

Dostopnost