04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

ŠMP v krosu je potekal v skoraj poletnih temperaturah in čudovitem vremenu. Kros v Radovljici ni tako množičen kot na Kokrici, ima pa šest lokalnih šol medobčinskega področja izjemne tekače. Osvojiti medaljo ni lahko. Naša mini odprava je dosegla rekorden izkupiček, kar šest od osmih so ovenčani z medaljami: Mina Repe, Živa Bijol, Ožbej Repe 1., Bor Omejc, Jan Šmid 2., Špela Repe 3. Ja, pred četrt stoletja smo, na takrat še zelo množično obiskanem medobčinskem krosu, pobirali drobtinice, … Komaj čakamo rezultate in lestvico šol po medaljah, tri zlate nas zagotovo uvrščajo visoko, … Boljše priprave na Ljubljanski maraton si ne bi mogli zamisliti, … Hvala vsem osmim tekač(icam)em za udeležbo, odlične nastope in vzorno obnašanje in se kmalu vidimo v naslednji atletski bitki (LM).

Rezultati     Video in album slik     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na tem tekmovanju

8 učen(k)cev OŠ Gorje bo tekmovalo na medobčinskem šolskem prvenstvu v krosu. Naši učen(ke)ci bodo tekmovali v močni lokalni konkurenci, ob OŠ ATL Radovljica, šoli velikanki s kopico atletov, so tudi ostale šole “atletsko” nabrušene. Zagotovo nas čaka lepo tekmovanje. Kaže da bomo uspeli zbrati vseh 8 naših najhitrejših tekmovalcev, … Veliko uspeha!

Razpis     Soglasje     Vremenska napoved ARSO     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na tem tekmovanju     Spomin na tekmovanja:  2018  2017  2016  2011

Dostopnost