04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Tudi drugi zaporedni “kros” dan (9. 10. 2018 ŠGP Kokrica) je potekal v skoraj poletnih temperaturah in čudovitem vremenu. Ja, en velik aplavz istim otrokom, ki jim ni težko braniti barve svoje šole dva dni zapored in opraviti vse redne šolske obveznosti! Kros v Radovljici ni tako množičen kot na Kokrici, ima pa šest lokalnih šol medobčinskega področja izjemne tekače. Osvojiti medaljo ni lahko. Naša mini odprava je dosegla izjemen, polovični izkupiček, štiri od osmih so ovenčani z medaljami: Mina Repe 1., Tjaša Skubin 2., Špela Repe in Zala Repe 3. Oba dni smo vsej slovenski “kros” konkurenci odločno sporočili, da morajo na Ljubljanskem maratonu v soboto, 27. 10. 2018 resno “računati” na hitre Gorjance, … Hvala vsem osmim tekač(icam)em za udeležbo, odlične nastope in vzorno obnašanje in se kmalu vidimo v naslednji atletski bitki.

Rezultati     Video in album slik     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na tem tekmovanju

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 učen(k)cev OŠ Gorje bo tekmovalo na medobčinskem šolskem prvenstvu v krosu. Naši učen(ke)ci bodo tekmovali v močni lokalni konkurenci, ob šoli velikanki s kopico atletov, OŠ ATL Radovljica so tudi ostale šole “atletsko” nabrušene. Zagotovo nas čaka lepo tekmovanje. Srečno!

Razpis     Soglasje     Vremenska napoved ARSO     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na tem tekmovanju     Spomin na tekmovanja:  2017  2016  2011

Dostopnost