04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

ŠMP v krosu je po dolgih treh letih potekal v veselem in sproščenem vzdušju. Očitno je bilo, da smo ga vsi prisotni komaj čakali. Šest lokalnih šol medobčinskega področja ima izjemne tekače, bili so se hudi boji, od silovitih štartov do zaključnih šprintov do zadnjih moči. Osvojiti medaljo nikakor ni lahko. Naša mini odprava je dosegla polovični izkupiček, štirje od osmih so ovenčani z medaljami: Matevž Majer, Mirjam Tomaževič 1., Maša Majer 2., Nace Jelenc 3. Boljše priprave na Ljubljanski maraton si ne bi mogli zamisliti … Smo sposobni napasti pokal? SEVEDA!!! Ja, pa še to, ljubitelji regrata, priporočamo atletski stadion Radovljica … Hvala vsem osmim tekač(icam)em za udeležbo, odlične nastope in vzorno obnašanje in se kmalu vidimo na vrhuncu jesenske atletske sezone, na Ljubljanskih ulicah.

Rezultati     Video in album slik     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na tem tekmovanju     Spomin na tekmovanja: 2019  2018  2017  2016  2011

Ja, kdo bi si mislil, že skoraj tri leta bo od zadnje izvedbe tega tekmovanja … Končno spet … 8 učen(k)cev OŠ Gorje bo tekmovalo na medobčinskem šolskem prvenstvu v krosu v zagotovo močni in “nabrušeni” lokalni konkurenci. Upamo, da zberemo vseh 8 naših najhitrejših tekmovalcev … Veliko uspeha!

Ekipa OŠ Gorje     Razpis     Soglasje     Vremenska napoved ARSO     Dosedanji dosežki OŠ Gorje na tem tekmovanju

Dostopnost