04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Zadnje šolsko športno tekmovanje v šolskem letu je za nami. V Žalcu smo videli “atomsko” atletiko, za piko na i celo tri državne šolske rekorde (presežen je bil tudi najstarejši iz daljnega leta 1982, skok v višino za starejše dečke, iz prejšnjih 195 cm na neverjetnih 206 cm). Mina Repe se je pogumno spopadla s slovensko dekliško elito na 600 m (1:51,32) in osvojila odlično 13. mesto. Enako je bilo število za leto starejših deklet od Mine. Dragocene izkušnje (silovit štart, “zapiranje” nasprotnic, izhod iz gneče takoj po štartu, …) bo zagotovo “zaračunala” naslednje leto, ko bo najstarejša v kategoriji mlajših deklic. Iskrene čestitke Mini za odlično predstavljanje OŠ Gorje na tem izjemno močnem tekmovanju!!!

Rezultati (str. 9)     Video     Dosedanji rezultati OŠ Gorje na ŠDP

V Žalcu na 9. Festivalu športa, kjer bo tudi finalno tekmovanje v atletiki, bo nastopila Mina Repe na 600 m v konkurenci mlajših deklic. Zagotovo bomo videli izjemno atletiko, saj bodo zagotovo prisotni vsi najboljši slovenski atleti in športniki v drugih športih. Mina, na juriš!!!

Bilten     Udeleženci ŠDP po šolah     Štartna lista     Število udeležencev po šolah     ŠGP     ŠMP     Dosedanji rezultati OŠ Gorje na ŠDP     Virtualna ekipa OŠ Gorje doslej     Spomin na: 2017     2012

Dostopnost