04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Otroški bolšjak

4. bolsjak

 

4. dobrodelni otroški bolšjak

 

 

 


3. bolsjak

 

 3. dobrodelni otroški bolšjak

 

 

 


 2. bolsjak2. dobrodelni otroški bolšjak

 Občina Gorje, Osnovna šola Gorje in Svet staršev Osnovne šole Gorje za otroke vrtca in učence šole organizirajo 2. DOBRODELNI GORJANSKI OTROŠKI BOLŠJAK, ki bo  v soboto, 8.9. 2012, od 9.00 do 12.00 v avli Osnovne šole Gorje.

Vabljeni vsi, ki želite ugodno kupiti ali hitro prodati otroška oblačila, obutev, igrače, igrala, kolesa, knjige, osnovnošolske učbenike, šolske potrebščine in ostalo otroško opremo za dojenčke, malčke, predšolske in šolske otroke.

Prijave in informacije za prodajalce po telefonu 040 191 233, na e-mail: www.facebook.com/GorjanskiOtroskiBolsjak. Prijave za prodajne mize zbiramo do 5.9.2012. Najem prodajne mize je 5 EUR. Vsa z najemnino zbrana sredstva bodo v celoti namenjena za otroke iz šole in vrtca Gorje.

 

 
1. bolsjakObčina Gorje, Osnovna šola Gorje in Svet staršev Osnovne šole Gorje za otroke vrtca in učence šole organizirajo 1. Dobrodelni Gorjanski otroški bolšjak, v soboto, 12. 5. 2012, od 9.00 do 12.00, v avli Osnovne šole Gorje.
Vabljeni vsi, ki želijo ugodno kupiti ali hitro prodati otroška oblačila, obutev, igrače, igrala, kolesa, knjige, šolske potrebščine in ostalo otroško opremo za dojenčke, malčke, predšolske in šolske otroke.
 
Prijave in informacije za prodajalce na e-mail bolsjak.gorje@gmail.com in na spletni strani www.facebook.com/GorjanskiOtroskiBolsjak. Za vse zainteresirane so obvezne prijave do 9. 5. 2012 na zgornji e-mail. Najem prodajne mize je 5 EUR. Vsa z najemnino zbrana sredstva bodo v celoti namenjena za otroke iz šole in vrtca Gorje.
 

 

Dostopnost