04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

9.5.2016 – ponedeljek

Pozdravljeni z Medvedjega Brda.

Srečno smo prispeli v dom Medved. Razporedili smo se po sobah. Sedaj pa bomo odšli na sprehod v okolico doma, potem pa nas čaka kosilo.

Lep pozdrav vsem!
Učenci 3. A in učiteljici Petra in Tina.

__________________________________________________________________________________________________

9.5.2016 – ponedeljek (zvečer)

Današnje popoldne smo preživeli športno. Po kratkem počitku po kosilu smo najprej plezali na umetni steni, kasneje smo še streljali z lokom. Oboje smo vsi poizkusili in bilo nam je všeč. Nekateri smo imeli še srečo in skozi posebni teleskop pogledali, kako je Merkur potoval mimo Sonca. Po večerji smo odšli še na krajši sprehod. Ker je zunaj še presvetlo in preveč oblačno nebo za opazovanje zvezd bomo sedaj  pogledali zvezdnato nebo s pomočjo računalniške animacije. Potem pa pravljica in hitro spat.

Lahko noč z Medvedjega Brda.

medo1

__________________________________________________________________________________________________

10.5.2016 – torek

Noč na Medvedjem Brdu je minila mirno. Spali smo kot medvedje. Nihče ni preveč pogrešal doma, ali jokal.  Po jutranjem razgibavanju na svežem zraku smo pojedli zajtrk. Sedaj  bomo odšli v gozd in k potoku.  Držimo pesti, da ne bo deževalo.

Lep pozdrav.

________________________________________________________________________________________________

10.5.2016 – torek (zvečer)

Današnji dan nam je hitro minil ob različnih dejavnostih na prostem. Vreme nam je kar dobro služilo, zato smo lahko raziskovali potok in gozd, različne živali. Ukvarjali smo se z orientacijo, preživetjem v naravi  in gradili bivake v gozdu. Vsi smo zdravi in prijetno utrujeni. Še nekaj iger v igralnici, morda vožnja po medvedovem toboganu, potem pa tuširanje in zaslužen počitek.

Lep pozdrav od vseh »medvedkov«.

_______________________________________________________________________________________________

11.5.2016 – sreda

Dobro jutro z Medvedjega Brda!
Ples včeraj zvečer je bil živahen in je hitro minil. Ob desetih so že vsi “medvedki” zaspali, brez težav. Spali smo tako trdno, da nismo slišali škratov, ki so se plazili po naših sobah. Sedaj pa že pospravljamo sobe in urejamo svoje stvari v kovčke. Še malo astronomije in spoznamo živali, ki jih imajo v domu Medved, pokosimo in že prihajamo domov.

Odhod z Medvedjega Brda imamo ob 14.00. Zato predvideno pridemo domov okoli 16.30.

Lepo pozdravljeni!

Dostopnost