04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

Sreda, 13. 10.: Danes nas je zjutraj zbudil rahel dež, zato smo kar težko vstali iz postelje. Včerajšnji naravni domovi za škrata Čateža so super uspeli in ne vemo, če se bo znal odločiti v katerem domovanju bi rad živel. Še sami smo poskusili, če streha dobro drži. Zvečer pa smo se igrali super noro dobro igro POPS. Več vam povemo v živo. Sedaj pa nas čaka preživetje v naravi in izdelovanje bivakov, saj se v daljavi že kaže sonce. Tla so razmočena, zato pričakujte da se vrnemo z zelo umazanimi obuvali. Po kosilu (hrana je božanska in kuharice komaj dovolj hitro kuhajo) pa se odpeljemo proti domu. Verjamem, da nas že komaj čakate.
Pozdravčki od nas vseh

Torek, 12. 10.: Preživeli smo zelo mirno noč. Zvečer smo imeli nočni sprehod z lučkami in doživetje je bilo res lepo. V sobi smo skupaj prebrali zgodbico o navihani Klementini in kar hitro utonili v spanec. Zbudili smo se v mrzlo in megleno jutro. Potem pa je sledilo veliko presenečenje. Kartica s pozdravi vseh staršev. Res smo bili veseli, saj vemo, da mislite na nas. Čez dan smo precej zaposleni. Dopoldan smo streljali z lokom in plezali na plezalni steni, popoldan pa bomo izdelovali bivake za škrata Čateža iz naravnih materialov. Sonček se že kaže in dan bo čudovit. Učiteljica Jera pa je poskrbela tudi za zanimive frizure.

Ponedeljek, 11. 10.: Srečno smo prispeli v Dom Čebelica.
Najtežji del dneva je za nami. Postiljanje postelje. Po dobrem kosilu smo se že urili v pisanju razglednice. Izgleda lahko, vendar smo ugotovili, da ni tako. Popoldan smo se naučili veliko o orientaciji, ponovili smo strani neba in skupaj z učiteljem odšli po vasi Čatež z zemljevidom v roki. Še dobro, da je za kratek čas posijalo sonce. Po zasluženi večerji nas čaka večerno presenečenje. Vam povemo več jutri.
Vesel in razigran pozdrav od tretješolcev.

Dostopnost