04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

MEDOBČINSKO TEKMOVANJE KAJ VEŠ O PROMETU?

V petek, 17. maja 2019, se je na OŠ Gorje odvijalo medobčinsko tekmovanje Kaj veš o prometu?. S svojimi predstavniki in mentorji sta sodelovali OŠ Gorje in OŠ prof. dr. Josipa Plemlja Bled. Prireditev so otvorili predstavniki OŠ Gorje, Janja Geltar in Barbara Zalokar, ter občine Gorje, Drago Bregant, ki so gostom zaželeli dobrodošlico. Otroci vrtca Gorje pod vodstvom vzgojiteljic Klavdije in Tatjane so se predstavili s prisrčnima pesmicama. Predstavnica občine Bled, Bojana Lukan, je poskrbela, da so bili učenci za svoje znanje in trud nagrajeni z atraktivnimi nagradami za najboljše 3 uvrščene (pametni uri, go-pro kamera, fotoaparat in električni zobni ščetki).

Učenci in učenke so se med seboj pomerili v spretnostni vožnji po poligonu, poznavanju cestno-prometnih predpisov s pisanjem testov v računalnici in cestni vožnji po Zgornjih Gorjah. Skupno je z obeh šol tekmovalo 29 učenk in učencev. Najboljša izmed vseh tekmujočih je bila Katja Žvan iz OŠ Gorje, ki se bo 25. 5. 2019 udeležila državnega tekmovanja v Mislinji.                                                                    

Rezultati tekmovanja v dveh kategorijah:

  1. mesto: Katja Žvan-,OŠ Gorje
  2. mesto: Anja Žemva, OŠ Gorje
  3. mesto: Lara Pristavec, OŠ prof. dr. Josipa Plemlja Bled
  1. mesto: Jernej Žvan, OŠ prof. dr. Josipa Plemlja Bled
  2. mesto: Aleksej Aljoša Niccolini, OŠ prof. dr. Josipa Plemlja Bled
  3. mesto: Ažbe Prezelj, OŠ prof. dr. Josipa Plemlja Bled

Prehodni pokal za najboljšo ekipo je osvojila OŠ prof. dr. Josipa Plemlja Bled z mentorjema Alešem Ambrožem in Tino Perše. Čestitamo! Album slik

Janja Geltar in Maja Prešeren Kristan, mentorici

Spomin na tekmovanja: 2018  2017

Dostopnost