Video Spletna stran Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Spletna stran Tradicionalni slovenski zajtrk “Čebelar”, Lojze Slak Spomin na TSZ 2016
no images were found
V petek, 17. 11. 2017 bomo s Tradicionalnim slovenskim zajtrkom šole že šestič obeležile Dan slovenske hrane. V šoli se zberemo ob 7. 30 (predura).
Jedli bomo črn kruh, ki ga bo iz domače moke spekla Andrejka Razinger iz Blejske Dobrave, mleko kmetije Čop iz Spodnjih Gorij, maslo bo izdelala Katarina Zupan iz Radovne, med bomo dobili od gorjanskih čebelarjev (Gregorc in Bernik) in jabolka iz sadovnjaka Anžeta Legata iz Hraš.
Prva šolska ura bo namenjena različnim prehranskim vsebinam.
Po drugi šolski uri bo na voljo tudi malica.
Ob 10. 15 se zberemo v spodnji avli za pesem Čebelar. Čakala nas bo tudi …
Več si lahko preberete spodaj.